“Heb je nou weer je mooie co-ord suit aan terwijl ik er niet ben?” zei hij een beetje verongelijkt. Dus ik zette het pak maar op de kiek, om hem toch nog een beetje op te fleuren.

Ik kocht dit co-ord setje vorig jaar in de sale bij H&M (who else, zou je denken, met mij als wandelend H&M uithangbord zo langzamerhand. Het is dat ze me nog steeds niet gesponsord hebben. Een diepe teleurstelling, hoor).
Anyway, ik kocht dit setje dus bij H&M. Super tof, maar toch ook wel een tikkeltje spannend om te dragen – want oei toch wel een beetje bloot misschien? Vorig jaar droeg ik hem welgeteld één keer. Heel ver weg in Frankrijk, waar niemand me kent. Maar nadat ik op de mis(s)verkiezing in lingerie voor de neus van Mark Rutte heb gehangen, is dit natuurlijk een peulenschil.

Co-ord suit | H&M skirt & top | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #magnesiumwheels #co-ord #skirt #HM

EN:
“Did you wear your co-ord suit again, when I wasn’t at home”, he said a little bit dissapointed. So I took some pics of this suit, to cheer him up.

I bought this co-ord suit last year at H&M sale (who else, hah, with this girl slowly turning into a walking H&M billboard. It’s that they didn’t have sponsored me yet. A big dissapointment).
Anyway, I bought this co-ord suit at H&M last year. So cool, but yet still a bit scary to wear – because well, it feels a little bit uncovered you know. Last year I did wear it just one time. Far, far away in la France where nobody knows me and the temperature hit 30 degrees. But after the beauty pageant where everybody could see mee in my lingerie and I was hanging there in my swing right in front of our prime minister, wearing this suit is absolutely nothing anymore. 

Co-ord suit | H&M skirt & top | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #magnesiumwheels #co-ord #skirt #HM

Ik maakte ook nog een aantal portretjes voor mijn portfolio, waar ik vorige week dagenlang aan heb zitten knutselen maar die nu echt online staat.
Ik heb een hekel aan close ups, maar ze horen er nu eenmaal bij dus laat ik dan maar beter zorgen dat ik een beetje blijf oefenen en dat recent materiaal op mijn site heb staan. Ik deed een beetje creatief met bloemetjes en ik nam Skylar mee voor een stukje gezelschap (en het was wel makkelijk. Efficiënt time management heet dat. Hond uitlaten en foto’s maken ineen. Hatsaa).

Co-ord Model | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #magnesiumwheels #co-ord #HM #model

Co-ord Model | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #magnesiumwheels #co-ord #HM #model

EN:
I made some portrait pictures for my portfolio website, which I worked on many days last week. But it’s finally online now!
Actually I hate close ups. But they are part of the job, so I better prepare some good portraits and improve my modeling to show on my website. So I took Skylar with me for a walk together with my camera, we made some creative pics and we went home again. 

Co-ord Model | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #magnesiumwheels #co-ord #HM #model

Co-ord Model | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #magnesiumwheels #co-ord #HM #modelCo-ord skirt and top H&M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: