Ik betrap me erop dat ik de laatste tijd erg veel suits draag. Van de ‘uit één stuk’ (aka de jumpsuit) tot aan de co-ord suits (aka de two-piece) – of what’s in a name. Ik kwam al op de proppen met een roze tweedelig pak, een zomers setje, een denim jumpsuit, een floral jumpsuit en een grijze jumpsuit.

En dan nu de striped combinatie, dan maar. Voor de afwisseling en zo.

Waar mijn kledingkast ooit voornamelijk zwart, grijs en wit was, zie je nu bijna alleen nog maar kleur, streepjes en printjes in mijn kledingkast hangen. Ik word blij van en de tijd van het grijze muisje, is nu toch wel echt voorbij. Show that  booty, mennn! (afgezien het feit dat je die in mijn stoel niet ziet. Maar voor het idee).

En ik zou zo graag ook eens iemand anders op de kiek willen zetten. Mijn eigen hoofd heb ik inmiddels ook wel weer een beetje gezien en afwisseling is altijd fijn. En ik wil een beetje fotografen-skills upgraden en zo, want deze chick wil door gaan sparen voor een  Canon 5D Mark IV (en die is poep duur). Iemand interesse om af te reizen naar Amersfoort, de stad der steden, om helemaal gratiesch voor mijn camera te shinen? (het nadeel van de rolstoel: reizen met OV is kut).

Asos co-ord striped suit | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #magnesiumwheels #co-ord #asseenonme

EN:
I’ve been into the co-ord suits and jumpsuits to the max, lately. From the pink two-piece until the floral jumpsuit, a summer co-ord, a denim suit and so on.

And today this striped combination. Let’s say: to change up my current style drastically or so (hashtag #justkidding).

There was a time my wardrobe was mainly black, grey and white. But as we speak, my wardrobe is just filled with color, stripes and prints and my daily essentials are barely black or grey anymore. I just makes me happy and the time of being a shy wallflower, is definetely over. Show that booty mennn (forget the fact you can’t see my booty at all, sitting in a wheelchair. Just imagine the the proverb hashtag #yolo).

Asos co-ord striped suit | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #magnesiumwheels #co-ord #asseenonme

Asos co-ord striped suit | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #magnesiumwheels #co-ord #asseenonmeAsos co-ord suit | Heels Suite Blanco (old) | Backpack Fjallraven Kanken mini | Magnesium Wheels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: