“Als ik tussen de bloemen ga staan, wil jij dan een foto maken?”, zei ik tijdens een avondwandelingetje tegen mijn vriend. En zo geschiedde – nu zal ik je vertellen dat met je rolstoel tussen de bloemen wellicht niet zo’n best idee is. Maar voor die ene foto doe je natuurlijk alles.

De volgende dag trok ik er zelf nog even op uit met Skylar, statief en camera. Gewoon nog wat zomerkiekjes. Omdat het kan. Ik dook met mijn rolstoel nog een stukje verder het groen in (vervolgens zat ik vast) en deed een poging om nog wat zomerse plaatjes te schieten. Het is geen hoogstandje, maar oh ik hou van deze vibe.

Bloemen | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #bloemen

EN:
“When I stand between those flowers, could you make a picture?”, I asked my boyfriend during a little evening walk. And so we did. 
Now I will tell you that standing between all those flouwers may not be such a good idea. But for that one picture, you do everything. For sure.

The next day I went for another walk with Skylar, my tripod and DSLR. Just to make some other summer snaps. I drove with my wheelchair slightly further into the greens (then I was stuck. Go you) and made an effort to shoot some other summer pictures. It’s not the best result, but oh I love this vibe.

Bloemen | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #bloemen

Ondertussen ben ik lichamelijk even niet zo fit, geniet ik wel ontzettend van vriendje, ben ik mijn camera gear overhoop aan het halen om toch net een beetje een upgrade te kunnen maken zo lang ik nog moet sparen voor een 5D Mark IV (ik kocht een 50mm f1.4 occasion objectief, hoera), en leer ik mijzelf photoshoppen (want als je een profi camera wilt hebben. moet je ook profi kunnen nabewerken. En gelukkig hebben we ons aller internet en een medium genaamd YouTube, vol tutorials. Handig!).

Ik ben happy en ik geniet (een beetje te veel) van alles. Ik moet even opnieuw de balans vinden en daar heb ik fysiek even last van. Maar dat geeft niet. Je bent nooit te oud om te leren.

Liefs,

Bloemen | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #bloemen

EN:
In the meanwhile my body is struggling a little bit, I’m sharing my time with my boyfriend and I enjoy it to the max, I’ve got my camera gear to make just a bit of an upgrade as long as I have to save money for a 5D Mark IV (I bought a 50mm f1.4 occasion objective, hurray), and I teach myself photoshopping (because if you want to have a professional camera, you should be the master of Photoshop to get the best out of your pics) And fortunately, we have all the internet and a medium called YouTube, full with Photoshop how-to tutorials. Score).

I’m happy and I enjoy (a bit too much of) everything. I have to find the balance again and I suffer physically. But that doesn’t matter. You are never too old to learn.

With love,

Bloemen | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #bloemen

Bloemen | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #bloemenCrop Top H&M (similar here) | Pencil Skirt H&M (old) | Heels Suite Blanco (similar here)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: