We zijn weer ready to roll..!

Zondag aanstaande mag ik weer mee lopen (rollen, whatever) voor SUE. Afgelopen juli was ons debuut op de catwalk, met SUE’s Warriors. Waar SUE de vorige show vooral haar basics collectie toonde, gaat ze nu lekker rebels en een stukje terug in de tijd. Ik heb de looks al gezien en ik kan alleen maar zeggen: dit is tof!

Nieuwsgierig naar de show? Je kunt er nog bij zijn! Kaartjes zijn hier te koop. Zondag aanstaande, half 4 in het Transformatorhuis.

Pssst: en Kim Spierenburg opent de show met haar viool. Dit mag je niet missen.

Maar hoe rol je dan zomaar in een show op Fashionweek?

Nou, eerlijk gezegd: ik ben er zo’n beetje letterlijk en figuurlijk in gerold. Echt de ambitie om model te worden had ik niet, maar dit kwam toevallig op mijn pad. Dat het een show op Fashionweek betrof, kwam ik trouwens pas na de casting achter. Het had zo moeten zijn, denk ik dan maar. Want bij deze show ligt wel een grote basis in alles wat ik nu doe.

De show op Fashionweek heeft mij de doorslag gegeven om met mijn rolstoel ‘uit de kast’ te komen. Voor het eerst poste ik foto’s op mijn Instagram, met de situatie zoals die was en echt vanuit mezelf. Gewoon met de dingen die ik tof vind en ook met rolstoel. Geen halve waarheden waarbij ik voor de foto eventjes op de bank ging zitten of even ging staan, zodat mijn ziekte er even niet was – althans, voor het oog.
Het tegendeel bewees zich en in plaats van een stigma kreeg ik zo veel lieve reacties. Mijn Instagram kwam nooit echt van de grond. En nu ineens ging het van 350 volgers afgelopen juni naar 2.000 volgers as we speak. Komen er bijzondere mensen op mijn pad en ontstaan er ontzettend toffe samenwerkingen. En dat alleen maar door steeds meer mezelf te zijn.

Gekke wereld, dit.

Dus zondag mogen we weer. Rocken ‘nd rollen op de catwalk. Team Peter Stigter omver blazen en hopelijk weer mooie publicaties verwerven. Maar vooral genieten van al deze gekke toffe kansen! En hou zondag vooral even mijn Instagram in de gaten, want ik zal tussendoor vast wel even wat foto’s en Insta Stories plaatsen.

One thought on “Fashionweek Amsterdam SS17”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: