Ooit een blij kind gezien? Nou, hier zit er eentje.

De afgelopen weken was het handicap all over. En ik had er ondertussen wel een beetje genoeg van om achterom te kijken en stil te staan bij wat mijn ziekte, nu eigenlijk inhoud. De twist die ik in het dagelijks leven meegeef aan mijn ziekte en aan mijn rolstoel, was in het programma bijna niet terug te zien. En die twist heb ik juist ontzettend gemist, want daar haal ik zoveel energie uit.

Dus mensen, eat your heart out want ik ben weer (bijna) helemaal up ‘nd running!

EN:
Did you ever see a happy kid? Well, here is one. 

Last weeks was disability all over. And I was a little bit done with it lately. In daily life I just don’t want to look back and I don’t want to think about the real impact of my disability. I just want live my life to the fullest and make some fun of it. Fun which wasn’t be seen in the TV show and I missed it. 

So people, eat your heart out because I’m (nearly) up ‘nd running again!

www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder | Handicap

We nemen weer een beetje fashion, een beetje creatief en een beetje mij. Oh ja, en wat lompe acties. Want ik hing zo lekker nonchalant tegen de muur op mijn achterwielen, toen de slimmerd bedacht om de rolstoel van de remmen af te halen. Diezelfde slimmerd was even vergeten dat ze zo lekker nonchalant op twee wielen tegen de muur aan hing en tsja, daar ging ik. Elianne kiepert achterover. Maar soms levert dat kennelijk ook nog mooie plaatjes op.

EN:
We take some fashion, some creativity and some sparkles of me. Oh, and some clumsy actions. Because I leaned so rudely to the wall on my rear wheels, when I took of the brakes. Smart girl. You’re so smart. So this clumsy girl kisses backwards with her ass on the floor. Good job. But apparently, sometimes it will give you some nice pics, hah.

www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder | Handicap

Ik zat al maanden te loeren naar dit plekje in onze parkeergarage. Op de invalidenplek, toffe moves uithalen. Ik hou van die contrasten en foto’s waarvan je denkt ‘huh?!’. En omdat ik zo te spreken was over onze bionic show, heb ik mijn outfit deze keer maar helemaal hierop geïnspireerd. Ik voel me zo cool, ha.

EN:
I was looking for this place for months. Using the parking area for wheelchair users, with some nice moves. That sounds cool, right? I love the contrast between disability and something which makes you think: “huh?!”. And I really loved my bionic outfit so this time my fashion outfit was inspired on last TV show. I feel so cool mennn.

www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder | Handicap
Outfit H&M | Wheels Magnesium Wheels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: