Mag ik komende weken toch gewoon eens even rondkaren met deze stoere Magnesium Wheels onder mijn stoel. Met maar 1050 gram per setje 24″ wielen pleit Magnesium Wheels de lichtste én de sterkste wielen te maken. Nou, toen was ik toch best wel even benieuwd.

Ik praat inmiddels bijna over mijn rolstoel alsof ik het over auto-onderdelen heb (guilty, haha) maar aangezien ik hoop dat mijn blog ook door de niet-rolstoelers gelezen wordt ga ik het verder niet over technische snufjes hebben. Wij fashionista’s willen vooral weten of ze móói zijn.
Nou, dat zijn ze.

En met mijn favoriete clownspak van de Zara, voel ik me de absolute master van deze vierwieler.

Note: ik word er niet voor betaald. Ik vind het gewoon ontzettend toffe wielen en ik heb het zo geritseld dat ik ze een tijdje mag uitproberen.

It’s like showing your new rolls royce. But slightly different.

ENGLISH
I have a collaboration with Magnesium Wheels under my wheelchair. The upcoming period I may use those cool wheels. With only 1050 grams per set of 24″ wheels, Magnesium Wheels says this are the lightest ánd the strongest wheels all over the world. 

I nearly talk about my wheelchair like I’m talking about car parts (guilty, hah). But because I hope my blog will read by non-disabilities too, I’m aware not to talk a lot about gizmoz. We fashionista’s just want to know if they are pretty.
Yes, they are.

And with my favourite clown suit from Zara, I feel totally the master on this four wheel drive. 


Suit Zara | Heels H&M | Pet H&M | Jumper Secondhand

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: