Hoi ik ben Skylar en ik heb een heel zwaar (hulp)hondenbestaan. Ik ben vandaag precies 1 jaar geworden dus vanaf nu ga ik grote-honden-dingen leren. Want ik word hulphond. Ik ga leren om deuren open te maken (dan kan ik ook lekker zelf buiten spelen, hoera!), ik ga leren kastjes open te maken (wie weet zit er nog wat lekkers in) en ik ga leren om het alarmsysteem te bedienen (lachen joh, kan ik ook zelf mensen oproepen. We willen wel een beetje leven in de brouwerij hoor, mensen).

Skylar White Swiss Shepherd | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #whiteswissshepherd #whiteshepherd Skylar White Swiss Shepherd | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #whiteswissshepherd #whiteshepherd

Mijn leven is echt vreselijk hard werken. Iedere dag moet ik door de sloot heen ploegen, moet ik elke dag flesjes en blikjes opruimen en moet ik voor de camera poseren.

Oh ja. En dan moet ik ook nog ’s ochtends en ’s avonds even bij haar op bed komen liggen. Om het een beetje gelijk te trekken kruip ik af en toe gewoon stiekem bij haar op de bank en doe ik net alsof ik er niet ben. Of pik ik een bloemetje uit de planten en dan verstop ik die stiekem in mijn snuitje. Dat kan ik heel goed.

ps ik weeg al 27 kilo.

Skylar White Swiss Shepherd | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #whiteswissshepherd #whiteshepherd

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: