Niet gedacht dat ik in zo’n korte tijd, ineens een klein gezinnetje zou hebben. En dat ik daar ook nog zo van zou genieten – diegene die niet zo lang geleden nog een uitgebreid pleidooi hield voor het vrijgezellenbestaan. Maar mensen veranderen, naar het schijnt.

Skylar en het vriendje zijn samen dikke mik. Thyro komt iedere week nog een dagje bij mij. En zo wandelden we op een sun(ny)day heerlijk met zijn viertjes op de hei (met mijn ouders in onze kielzog. Mam maakte stiekem deze foto).

With Love | www.EDTR.nl Elianne Speksnijder | ig: @eliannespeksnijder #wheelchair #model #disability #boyfriend

Ik geniet. En de zomer komt er nog aan. Fijne ochtenden ontbijten op het balkon, saampjes op stap met een auto vol rolstoelen en een levensgrote pup (ook alweer bijna een jaar, tijd vliegt), of gewoon samen een avondje bankhangen en tv kijken (ik wist niet dat dat soms zo fijn kan zijn).

Ik ben druk aan het googlen naar een mooi plekje in Duitsland rondom de Nederlandse grens, voor een weekje kampeervakantie met mijn ouders (niks om je voor te schamen hoor jongens. Ik vind het hartstikke gezellig, zo af en toe een weekje bij mijn ouders en een beetje quality-time). En in september gaan het vriendje en ik samen een paar weekjes op stap naar een nog onbekende bestemming. Dus nu willen we een GoPro. Want dat is echt hashtag #wanderlust.

Ik droom weer over de toekomst en maak allerlei plannen. Maar ik verlies snel het overzicht in mijn leven, dus soms verdwaal ik even in alle mogelijkheden die op mijn pad komen. Een lesje ‘hoe manage ik mijn leven’, zou wel handig zijn. Mijn ‘ik doe maar wat’, modus werkte eerder altijd prima. Maar inmiddels lijk ik altijd minder uren in mijn dag te hebben dan ik dacht en vergeet ik altijd ongeveer de helft van wat ik aan het doen was. Ik heb mijn blog, mijn instagram, een vriend, een pup die ik aan het trainen ben tot hulphond, ik ben projecten aan het uitdenken en stage aan het lopen voor een ander bedrijf, ik ga een dagje stage lopen bij mijn vriendinnetje Marit en haar blog Girls of Honour, ik ben mijzelf aan het bijspijkeren op gebied van photoshop dus ik struin heel Youtube af voor tutorials, ik wil gaan sparen voor een Canon Mark 5D Mark IV en ben plannen aan het bedenken hoe ik daarvoor eventueel een zakcentje kan bijverdienen, ik moet nu niet een huishouden voor één runnen maar ook vaak een beetje voor twee denken, en tussendoor geniet ik ook nog even van al deze fijne dingen die ik zo graag wilde maar lang dacht niet te kunnen bereiken. En als ik bezig ben met het ene project, vergeet ik spontaan mijn andere project. Dan kunnen al die verschillende opties wel even overweldigend zijn, hoor.

Het is allemaal even wennen en soms nog een beetje oefenen, dat gewone leven. Maar oh wat geniet ik ervan.

With love,

One thought on “With Love | Over vakanties en het vriendje en de toekomst”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: