Het is dat ik nog steeds zo om en nabij de twintig geschat wordt. Maar ik ga toch serieus hard richting de dertig. Zo vier ik vandaag zomaar ineens alweer mijn zeven-en-twintigste verjaardag (een mond vol) (zo voelt het ook).

Het is dat ik mijn verjaardag samen met oud & nieuw ergens in mijn leven heb uitgeroepen tot ‘stomste dag van het jaar’. Vorig jaar zat ik zo in de mineur om mijn naderende verjaardag dat ik zelfs mijn geboortedatum op Facebook heb afgeschermd zodat niemand zou zien dat ik jarig was en hopelijk iedereen het zomaar per ongeluk zou vergeten.
– het werkte bijzonder goed, overigens.

Maar tijden veranderen, we worden ooit volwassen en weet je wat? Doe mij maar honderdduizend felicitaties en een triljoen ultiem blije mensen deze keer. Met taartjes.
(En het leukste van je hele verjaardag is natuurlijk dat je de dag ervoor al helemaal los mag gaan met je camera en ballonnen om een toffe pic te maken voor Instagram. For sure).

Ik hoop op nog veel meer fijne jaren en heel veel toffe projecten. Ik hoop dat mijn gezondheid zich eindelijk een beetje steady gaat gedragen zodat ik de dingen kan blijven doen waar ik gelukkig van word. Ik hoop dat ik nooit meer hoef op te klimmen uit zo’n diep dal als waar ik ooit in zat. Maar ik hoop ook dat ik dat diepe dal nu kan inzetten om anderen te helpen. Om te inspireren en te motiveren. Ik hoop dat ik komend jaar eindelijk mijn eigen boek kan schrijven, waar ik het al jaren over heb maar wat ik nooit durf te doen. Ik hoop nog heel veel meer dingen te leren en stukjes te schrijven. Nog heel veel fijne plaatjes te schieten en filmpjes te maken.

Maar bovenal: gelukkig zijn.

One thought on “Zevenentwintig jaren oud (en volwassen?)”

  1. Super leuke foto! & Ik ben helemaal voor het uitbundig vieren van verjaardagen, altijd een goede reden voor lekker eten en eventueel een feestje! Nog een zeeeeer late van harte gefeliciteerd! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: